Fikk boligdrømmen oppfylt på Folkestadtoppen

Emil Andersen (29) og Madelene Ekenskölden (30) har satt på nedtelling på telefonen og gleder seg over hver dag som går. I desember skal de flytte inn i sin første egeneide leilighet og de kan nesten ikke vente med å få en ny hverdag på Folkestadtoppen.

Kjæresteparet har hatt et ønske om å flytte sammen i lang tid og nylig ble det første boligkjøpet en realitet. Da prosjektet på Folkestadtoppen Boligsameie ble lansert var de ikke i tvil.

Prisen er veldig god og man får mye for pengene. Det tok ikke lang tid å bestemme seg for dette, sier Emil med et bredt smil.

Han synes det nesten er uvirkelig å stå inne i leiligheten som de snart skal overta nøkkelen til.

– Det er vanskelig å beskrive følelsen min nå. Se rundt her, da. Det er flott takhøyde, god romfølelse, romslig balkong og flotte solforhold. Hele leiligheten er knallbra og jeg får en skikkelig frihetsfølelse her, forteller den entusiastiske førstegangskjøperen, som sammen med kjæresten viser fram alle detaljene i boligen.

Farger, kjøkkenløsning, gulv og bad har de fått akkurat slik som de ønsket.

Det er noe helt spesielt ved å se sitt første egne hjem for første gang.

Tenker på fremtiden

Strømforbruk er naturligvis et tema som mange bryr seg om i disse dager, og det gjelder også Emil og Madelene. De er lettet over valget de tok for noen måneder siden.

– I disse tider er det betryggende å kjøpe nytt, ettersom denne leiligheten utnytter energien på en svært god måte. Det er ingen tvil om at strømkostnadene blir lavere i en ny bolig, sier han lettet.

– I tillegg er det 5 års garanti, noe som jeg synes er veldig fint. Da er det ingen grunn til å bekymre seg over store kostnader, fortsetter 29-åringen.

Rolig, men kort vei til alt

Emil har vokst opp på Halmstad og har alltid likt å bo litt på utsiden av byen, men samtidig være såpass nære at det tar kort tid til jobben i Moss.

– Det meste ligger i nærheten og det er stadig flere som flytter hit til Folkestad. Jeg synes området er flott og vi begge ser fram til å benytte oss av turmulighetene rundt her. Reiseveien til arbeidsplassen min er jeg i alle fall ikke bekymret for. Det tar kort tid. Alt blir «digg» med å flytte hit, smiler han.

– Leilighetene er også fint bygd her. Fantastisk utnyttelse av plassen, tilføyer Madelene, som flytter fra Sverige for å bo sammen med kjæresten i desember.

De fleste møblene er også kjøpt inn, så nå venter de bare i spenning på å komme seg inn i sitt nye hjem.

Folkestadtoppen trinn 1

På Folkestadtoppen er det planlagt totalt 62 leiligheter fordelt over 7 bygg som vil bli sluppet trinn for trinn. Her kan du velge mellom 1. eller 2.etasje og ett eller to soverom. Leilighetene leveres med bl.a. Sigdal kjøkken, flislagte bad, balkong/terrasse og parkering.

Første trinn er sluttsolgt, men det er akkurat lagt ut nytt trinn med priser fra 2 725 000,-, som du kan se her.

Kontakt oss for mer info.