Jubler over boligkjøp på Ringvollkollen

Familiefaren Jeff Reiffers (43) hadde en drøm om å få mer tid til familien, slippe store oppussingsprosjekter og ha enda mer fokus på sitt eget selskap. Da muligheten på Ringvollkollen dukket opp var han ikke i tvil: Her skulle de kjøpe drømmeboligen!

Jeg blir stadig mer bevisst på hva jeg bruker tiden til, for dagene går så fort. Her kan vi nyte et splitter nytt hus med fremtidsrettede løsninger. Nå får vi mer tid til å gjøre det vi har lyst til!

Ordene tilhører 43-åringen, som opprinnelig er fra Nederland. En jobbmulighet i Oslo førte til at han og familien etablerte seg i Hobøl for noen år tilbake. I dag bor de i en stor enebolig som ligger landlig til, noe de trives med. Men noen behov har dukket opp underveis.

Vi ønsket oss nærmere miljøet til barna våre på 7 og 13 år. Her på Ringvoll kjenner vi nesten alle fra før og vi vet hvor trygt område det er. Nå kan barna bli mer selvstendige, og jeg kan bruke mindre tid på kjøringen, forteller han lettet.

– Barna mine kan nesten ikke vente til det nye huset vårt står ferdig. De jublet da vi fortalte dem om kjøpet, smiler han.

Kort vei til Oslo

Jeff Reiffers jobber for det meste hjemmefra, men har et par kundemøter i uken som gjør at han må reise til Oslo. Ettersom de har vært bosatt i Hobøl kommune i over ti år, har han erfart hvordan pendlingen fungerer. For ham er dette den perfekte kombinasjonen:

-Jeg kjører den korte veien til Sonsveien (Son stasjon) og tar toget derfra. Det har gått veldig fint i alle år. Samtidig synes jeg det er fint å kunne trekke seg til og fra storbyen etter behov. Jeg liker ikke å stå i kø, så togtrafikken passer meg veldig fint. Der kan jeg sitte ned med en kaffe og jobbe fra laptopen, forklarer han.

-I tillegg til Oslo, ligger også Moss, Vestby og Son nærme. Skog og flott natur er rett utenfor døren. Helt strålende for oss, smiler 43-åringen.

Les mer om Ringvollkollen her

Huset for fremtiden

Det er ingen hemmelighet at Ringvollkollen byr på noe eget. Alle boligene er svært energieffektive og arkitekturen skiller seg ut fra andre boliger. Dette er naturligvis en av årsakene til at familien Reiffers valgte en eksklusiv RINGI PREMIUM-bolig.

-Lokasjon er jo én ting, men en annen ting er selve prosjektet. For oss er dette en perfekt investering og jeg synes på ingen måte at prisen er høy med tanke på hva man får. Vi har valgt en PREMIUM RINGI-bolig som er optimal energimessig, med både solceller og vannbåren varme. Vi gleder oss veldig til å flytte inn i det nye huset, og gjøre ting vi har lyst til, istedenfor å bruke gode sommerdager til å pusse opp. I tillegg får vi en stor tomt, så dette blir helt supert, fortsetter han med et smil.

-Jeg gleder meg til mer fritid, avrunder Jeff Reiffers.

Les mer om boligtypene her