Kjærneshagen er sluttsolgt!

Boligprosjektet på Halmstad nærmer seg ferdigstillelse og nå er alle de 42 enhetene solgt.

– Prosessen har vært enkel og problemfri. Alt har gått på skinner fra salgsstart til siste leilighet ble solgt!

Det sier eiendomsmegler Bjørn Erik Thorbjørnsen, som sammen med Josefine Anker-Jensen har håndtert salget av prosjektet fra dag én. Kjøperne er fra 22 til 80 år og i oktober starter innflyttingen i nye, moderne leiligheter på Halmstad. Thorbjørnsen mener modellen som ble valgt passer ypperlig for Kjærneshagen

– I Kjærneshagen ble det satset på borettslag og mindre leiligheter slik at flere hadde mulighet til å kjøpe nytt med en god standard. Dette er flotte boliger som har høstet mange godord fra kjøperne og omkringliggende naboer. Bygget har en fin, myk fasade som passer inn i området, forteller Thorbjørnsen.

– Her er det først og fremst snakk om et godt samarbeid mellom utbygger og megler. Hersleth har levert et prosjekt som har blitt godt mottatt i markedet. Så har vi meglerne i Meglergaarden stått på for at samtlige enheter ble solgt i god tid før innflytting, forteller Thorbjørnsen videre. – Det er alltid stas når boligprosjekter blir utsolgt før selve innflyttingen.

For de nye boligeierne venter splitter nye leiligheter i et område som er i stadig vekst. På Halmstad finner man de fleste fasiliteter i gangavstand. Gode kollektivtilbud og superkort vei til skole, barnehage, restaurant og butikk. I tillegg til flotte turområder og flere strender i nærområdet.

Vi ønske alle nye boligeiere lykke til med innflyttingen til høsten og gleder oss til å ta fatt på nye prosjekter sier duoen og smiler!

Les om fordelene ved borettslag her.

Ønsker du å bo på Kjærneshagen? Vi har noen resalg som du kan se her.