Snart braker det løs med ny salgsstart på Verket

Etter en fantastisk salgsprosess med Verket Brygge II i slutten av 2021, er det straks duket for salgsstart av Bygg C. Nå skal 32 nye leiligheter legges ut for salg.

– Dette blir en unik mulighet, for det er siste sjanse til å få noe som ligger helt nede ved vannet her på Verket på en lang stund, sier daglig leder i Meglergaarden Tommy Skovly.

Han har sammen med resten av meglerteamet hatt gleden av å stå for salgsprosessen på Verket – et område som har blitt idyllisk med moderne leiligheter i høy kvalitet, kombinert med næring, kulturliv og sjø.

– Interessen for området er stor og det er mange som ikke fikk leiligheten som de drømte om ved salgsstart på Verket Brygge II i november, som nå ser på muligheten i bygg C. Vi håper selvfølgelig de får muligheten nå. I tillegg regner vi med at mange nye kommer til å melde sin interesse, sier Skovly og begrunner:

– I bygg C blir det et større spenn i størrelser på leilighetene som blir fra 34 til 177 kvadratmeter, så her kommer det noe for de fleste. Prisene blir fra 3.050.000,- og oppover. Og som på bygg A og B har Halvor Bakke designet et stort antall av leilighetene. I tillegg kan du velge mellom flere stiler og på mange av leilighetene kan du velge mellom flere planløsninger forteller han.

Det som derimot blir nytt denne gangen er selve salgsstarten. Det hele går av stabelen 20. januar, men på grunn av coronarestriksjonene må man melde seg på i forkant. Eiendomsmegler Lena Johnsen understreker likevel at alle som er interesserte skal få like god oppfølging som før.

– Interessentene må bestille tid denne gangen og det er første gang vi gjør dette på Verket. Det vil være en rekke tidspunkter å velge mellom fra og med 20. januar til og med 24. januar kl. 11.00. Og finner ikke kunden en tid som passer for seg, er vi veldig fleksible, vi skal legge til rette for at alle skal få en god opplevelse, sier hun med et smil.

Trykk her for å se boligvelger, planløsninger, priser og solstudie mm. Her kan du også melde deg som interessent slik at du fortløpende holdes oppdatert.

Budfrist er mandag 24.januar 22 kl. 12.00. Dersom du har spørsmål om prosjektet, er det bare å ta kontakt med en av våre meglere!