Ellevill salgsstart på Verket Brygge II: – Dette gikk over all forventning!

I forrige uke gikk salgsstarten av Verket Brygge II av stabelen, fredag er alle bud avklart og allerede nå er boligprosjektet nesten utsolgt.

I løpet av kun noen få dager har 33 av 39 leiligheter blitt solgt, så nå er det faktisk bare 6 boliger igjen. Daglig leder i Meglergaarden, Tommy Skovly, regnet med at Verket Brygge II kom til å få en god start, men et slikt trykk var han ikke forberedt på.

– Det gikk over all forventning. Helt fantastisk! sier Skovly fredag ettermiddag.

– Vi hadde visninger fra onsdag til søndag i forrige uke, og budene skulle være inne innen klokken 12:00 på mandag. Fra tirsdag til i dag har vi fulgt opp og solgt 33 leiligheter, noe som vi ikke turte å drømme om i forkant, smiler han.

Spesielt konsept

Når det gjelder boligprosjektet Verket Brygge får man noe litt utenom det vanlige. I tillegg til den unike beliggenheten rett ved vannkanten kjøper man seg rett og slett en opplevelse i boform.

– Det er et fabelaktig prosjekt. Verket-området blir kanskje det fineste området vi noen gang får i Moss og her er det ikke bare en leilighet vi selger – det er et konsept. Her har vi en egen bydel med næring i første etasje og boliger oppover. Du kan låne gratis både kajakk og elsykler, praktisk talt utenfor døren. På området er det allerede puber, restauranter og mye mer. For ikke å snakke om hotellet som kommer. På toppen av det hele kommer en strandpromenade hvor det også blir gjestebrygge for båter. Her blir det god stemning og liv i årene fremover, fortsetter Skovly.

Et annet pluss med Verket Brygge II er at Halvor Bakke har designet et stort antall av leilighetene.

– At Halvor Bakke har blitt engasjert til dette er utrolig bra. Han har bl.a. satt sitt preg på kjøkken, bad, fliser, gulv og fargevalg. Og at han har sansen er det ingen tvil om. Man kan nå velge mellom tre stiler fra ham og dette ble tatt godt imot på salgsstarten. De resterende leilighetene kan velge mellom 3 av Høegh sine egne stiler og har Halvor Bakke stilene som et tilvalg, tilføyer Tommy Skovly.

Neste steg: Bygg C

På nyåret er det klart for neste steg i salgsprosessen av Verket Brygge II. Da skal nemlig bygg C lanseres, noe som mildt sagt blir spennende etter denne pangstarten. I tillegg blir dette siste mulighet for å bosette seg ved vannkanten på Verket på mange år. Da de neste byggetrinnene vil være tilbaketrukket i terrenget.


– Vi har store forventninger til salget av bygg C på bakgrunn av det vi har opplevd nå, sier Skovly, som også ble overrasket over at flesteparten av kjøperne er lokale så langt:

– Så langt er det kun 30 prosent innflyttere og resten er lokale. Det er litt spesielt, for vi har vært vant til at mange har vært innflyttere tidligere. Jeg synes jo det er litt stas at mossingene dukket opp her, men det blir interessant å se hva som skjer i forbindelse med bygg C. Vi ønsker alle velkommen til byen vår, avrunder Meglergaardens daglige leder.
Se de 6 flotte ledige leilighetene på Verket Brygge II A og B her. Meld din interesse for bygg C og les mer om Verket Brygge II her.

NB: Siden artikkelen gikk i trykk, er leilighet nummer 34 solgt!

Boligprisstatistikken for november er klar.