-Folkestadtoppen gir en flott mulighet til å komme inn på boligmarkedet!

Aldri før har et så stort leilighetsprosjekt bestått av selveierboliger på Folkestad. – Det er en sjelden mulighet og i tillegg får man et fint hjem til en hyggelig pris!

Det sier eiendomsmegler Christian Müller, som har gleden av å ha ansvaret for Folkestad III – et prosjekt som allerede har tiltrukket seg en del oppmerksomhet. Ett døgn etter at boligene hadde blitt lagt ut for salg, ble den første leiligheten solgt. Og aktiviteten er fortsatt stor, noe som på ingen måte overrasker Müller.

– Folkestad er i kjempevekst og har blitt et naturlig område å flytte til. Det er rikelig med turmuligheter, trygg skolevei, lokalbutikk, en trivelig pub og cafè, samt de aller fleste tjenestene man trenger innenfor kort rekkevidde. Folkestad er sentrum i Våler og det er jo ikke mer enn 15 minutter kjøring til E6. Dermed er området ypperlig hvis man pendler til for eksempel Oslo, forteller han.

Folkestadtoppen er planlagt med totalt 54 leiligheter fordelt over 6 bygg, men første del av prosjektet består av 10, hvor alle leilighetene bygges med normal god standard og ville kunne passe de fleste livsfaser. De minste leilighetene, som vel å merke har en fin størrelse på 55 m2, har en pris på 2 590 000,-.

Leilighetene vil bli lyse og innbydende med bl.a. vedovn og egen p-plass.

– En flott mulighet til å komme inn på boligmarkedet, påpeker Müller.

Selve byggingen er det Mesterhus Moss som skal stå for og bygget skal stå klart i Q4 i 2022.

– Da vet man at kvaliteten er god. Mesterhus har bygd ut hele Augerød-området og se hvor flott det har blitt. Dette er en aktør som leverer, skryter han.

Dersom du vil vite mer om Folkestadtoppen, klikk her eller kontakt eiendomsmegler Christian Müller på telefon 979 60 947.

Er du på flyttefot? Vi gjør flyttingen enklere med vår nye flyttetjeneste.