Snart sluttsolgt på Kjærneshagen

Halmstad er i stor vekst og er utvilsomt et populært område å bosette seg i. Det er boligprosjektet Kjærneshagen et tydelig bevis på.

Med kun fire leiligheter igjen, nærmer det seg slutten for salget på Kjærneshagen. Her kommer nye moderne borettslagsleiligheter med kort vei til det aller meste. Dette er også et prosjekt som har truffet alt fra unge til eldre kjøpere.

– Det er 42 leiligheter totalt og 38 solgte. Nå har vi igjen de største leilighetene fra 62 – 67 kvadratmeter, hhv. 2 i 1.etasje og 2 i 2.etasje og alle med 2 soverom, forteller eiendomsmegler Bjørn Erik Thorbjørnsen, som sammen med Josefine Anker-Jensen har hatt salgsansvaret for prosjektet hele veien.

De regner med at det er kort tid til det er sluttsolgt.

– Det skjer jo så mye her på Halmstad og prisene er gode. Man får mye for pengene og ikke minst muligheten til å flytte inn i en splitter ny leilighet i Kjærneshagen. Her er det carport, sykkelbod, heis, moderne leiligheter og gode turmuligheter, for å nevne noe. I tillegg er det kort vei til både togstasjon og E6, så for pendlere er det veldig praktisk. Et flott prosjekt, forteller han videre.

Selve byggeprosessen er også godt i gang og kjøperne kan flytte inn i sin nye leilighet i løpet av neste år.

– På byggeplassen skjer det mye og innflytning blir i fjerde kvartal i 2022. Dersom du er interessert i prosjektet, er det bare å ta kontakt med en av oss i Meglergaarden, sier Josefine Anker-Jensen med et smil avslutningsvis.

Les mer Caroline (22) som kjøpte sin første bolig i Kjærneshagen her.

Og Ekteparet Aud (76) og Erling Feldborg (79) som også falt for den sentrale beliggenheten på Kjærneshagen her.

Les mer om prosjektet her eller kontakt Meglergaarden på 69 20 25 50 for mer info.