Vi hjelper deg med flytteprosessen!

Gleden ved å overta en ny bolig er spesiell, men oppgavene som ofte følger med kan være stressende. Med Partners Flyttetjenester hjelper vi deg med flytteprosessen slik at du kan ha fokus på det du har mest lyst til, og la andre ta seg av resten.

Eiendomsmeglerfullmektig Ole-Morten Trondsæter stilte seg velvillig opp med kost, vaskemidler og flytteesker da vi i Meglergaarden og Partners skulle prøve illustrere vår nye tjeneste. Og selv om Ole-Morten tok det hele med et smil, er det en del flytteprosesser som blir langt fra morsomme.

Men nå kan det gjøres enkelt og greit. Våre gode samarbeidspartnere innen vask, flyttetransport og lagring bistår deg underveis.

– Gjennom vår nye flyttetjeneste kan vi få hjemmet ditt glitrende rent til visning eller overtakelse, forteller Ole-Morten Trondsæter. Han forklarer videre:

– I tillegg kan du bestille flytting og lagring. Når det gjelder flytting kan du selv bestemme hvor mye du trenger hjelp til og hva du eventuelt vil ta hånd om selv. Når det gjelder lagring så er jo dette praktisk nå du er mellom to hjem, fortsetter han.

Ta kontakt med oss for mer informasjon eller bestilling!

Les mer om våre flyttetjenester her.

Dagene blir kaldere og strømregningene høyere enn aldri før, les mer om tiltak her.