– Dette er et eldorado for barnefamilier!

Sydskogen i Moss har vært et eldorado for barnefamilier i mange år og det har sine grunner. Med kort vei til skole, barnehage, natur, strand og ikke minst sentrum, er det en drømmeplass å vokse opp. – For de som ønsker seg til dette flotte området, er Tunet en super mulighet!

Det sier eiendomsmegler Helene Ellefsen, som har gleden av å presentere det nye boligprosjektet Tunet. Her kommer totalt 15 eneboliger i rekke. Det som tidligere var Thorbjørnsrød Gård blir nå et fint, solfylt og tilbaketrukket boligområde.

– Det er jo et eldorado her. Sydskogen er fra før et etablert område med mange barnefamilier, så vi gleder oss til å jobbe videre med Tunet, forteller Ellefsen, som har tatt den lille gåturen ned til solfylte Vepsen.

Dette er en nydelig rasteplass med bademuligheter i Mosseelva i Vansjø. Her er det mange som benytter muligheten til å padle kajakk og kano, i tillegg til at mange har båten sin plassert i Ørehavna som bare er noen hundre meter unna.

– Det er utrolig vakkert her. Det som også er litt spesielt, er at Sydskogen er et ypperlig bosted for de som pendler. Dersom man er avhengig av bil, er det kort vei til E6. Benytter man toget, er det kort vei til togstasjonen. Ikke rart at dette området er populært, fortsetter hun.

En person som også kjenner området godt, er eiendomsmegler Tommy Skovly. Han har i en årrekke solgt boliger på Sydskogen og det er noe helt spesielt med akkurat denne plassen.

– Mange av dem som bor her har vært med å bygge området, så relasjonene er sterke. Her har de en egen badeplass, lekeplass, fotballbinge, natursti og mye mer. Et utrolig hyggelig bosted, hvor det er nærhet til alt man trenger, forteller Skovly.

Selve Tunet blir et prosjekt med nye, moderne eneboliger i rekke. I det første byggetrinnet er det syv enheter og to av dem er solgt. Alt om Tunet kan du lese her.

Har du spørsmål om prosjektet? Kontakt Helene Ellefsen i Meglergaarden & Partners.

Det er mye snakk om renter om dagen, les mer her.