Strålende fornøyde med salgsstarten på Sjøhagen Brygge

I løpet av åpningsdagene ble hele 17 boliger solgt i byggetrinn 2 på Sjøhagen Brygge. – Nesten halvparten er solgt allerede, forteller meglerduoen Andreas Thoring og Mats Måleng i Meglergaarden!


Meglerne, som har hatt gleden av å snakke med mange av kjøperne underveis i prosessen forteller at responsen har vært svært positiv.

– Det har vært bra trykk hele veien, så vi er veldig fornøyde. Et par solgte leiligheter til, så kan man faktisk sette spaden i jorda og starte byggeprosessen, forteller Måleng.

En annen hyggelig ting er at kjøperne også er i ulike aldre. Byggeprosjektet treffer med andre ord bredt.

– Noen er unge og har nettopp kjøpt sin første bolig her på Sjøhagen, mens andre er eldre og har vært i markedet i mange år. I tillegg er det hyggelig at prosjektet også har tiltrukket seg interesse fra hovedstaden. Flere av kjøperne er fra Oslo, fortsetter duoen.

Per dags dato er det 21 leiligheter tilgjengelig i 2. byggetrinn på Sjøhagen Brygge. Det er enheter fra 46 til 115 kvadratmeter, og nå er det rett og slett førstemann til mølla.

– Leilighetene som er igjen er veldig fine. Beliggenheten er upåklagelig, for det er nesten ikke mulig å komme nærmere vannet. Jeg anbefaler å ta en tur ut hit og se. Ta kontakt med oss for en visning, avrunder Måleng.

Alt om prosjektet kan du lese på www.sjohagenbrygge.no
Første byggetrinn på Sjøhagen Brygge nærmer seg ferdig, les mer fra kjøpervisningen her.