– Endelig kan jeg stå på egne bein!

Tiden som eiendomsmeglerfullmektig er forbi for Josefine Anker-Jensen. Nå har hun alt i egne hender. Nå er hun endelig eiendomsmegler.

– Det er så gøy. Nå er jeg ansvarlig for alt selv og det har jeg gledet meg skikkelig til, jubler Josefine.

Etter tiden som trainee, har hun jobbet to år i praksis. Veien videre er som selvstendig eiendomsmegler i Meglergaarden & Partners.

Stort ansvar

– Man gjør jo egentlig akkurat det samme som en megler, bare at alt må gjøres under oppsyn i læretiden. Det er naturligvis bare en trygghet, men følelsen etter å ha fått diplomet er spesiell. Selv om det fortsatt er mye å lære, da. Jeg er opplært, ikke utlært, sier hun.

Josefine Anker-Jensen vet hva rollen innebærer og vet hva som må til for å lykkes. Hun har ingen planer om å sove i timen.

– Det er ikke noen liten sak å være eiendomsmegler. Bransjen utvikler seg hele tiden og det er viktig å være oppdatert til enhver tid. Oppgaven føler jeg meg klar for og jeg er helt sikker på at jeg skal gjøre en veldig god jobb for kundene mine, fortsetter hun.

Mye skryt

En person som gjerne vil komme til ordet når det gjelder Josefine, er daglig leder Tommy Skovly. Sistnevnte har jobbet i bransjen i flere tiår og har med andre ord rikelig med erfaring i megleryrket. At Josefine er ansatt i Meglergaarden er på ingen måte noen tilfeldighet.

– Hun er ydmyk, hardtarbeidende, nøye og ikke minst veldig hyggelig. Men for all del, Josefine kan være tøff også, smiler Tommy.

Teamet i Meglergaarden & Partners består nå av en god miks av unge fremadstormende og de med lang fartstid. Det trives den daglige lederen veldig godt med.

– Sammensetningen er selvfølgelig et bevisst valg. I kombinasjon med lang erfaring ønsker vi unge personer med stå-på-vilje, og her er det virkelig iver og pågangsmot. De går rett og slett forbi oss eldre nå, i hurtigheten. Det er tungt å innrømme selvfølgelig, avrunder Tommy Skovly og ler.

Se eiendommene Josefine har for salg her.

Er du under 34 år og skal selge bolig, les mer om vårt UNG-konsept her.