Nytt tilskudd i Meglergaarden-teamet

Uredd, ydmyk og sosial er tre ord som beskriver nyansatte Ole-Morten Trondsæter (23). Nå er han klar for å gi bånn gass for kundene i boligmarkedet.


Den 23-årige mossingen har nettopp fullført meglerutdanningen, men er på ingen måte fersk i salgsbransjen. Han har jobbet flere år innenfor restaurantbransjen i Moss og kjenner byen rimelig godt. Service, kunnskap og oppfølging har hele tiden vært viktig og nå ser han frem til fartsfylte år som megler. Som nyansatt i Meglergaarden føler han seg klar.

– Jeg er så sulten på lære mest mulig i tiden som kommer. Jeg har ingen ferieplaner – nå handler det bare om å komme skikkelig i gang, sier Ole-Morten med et smil.

Han hadde torsdag sin aller første dag på kontoret og fikk kastet seg inn i mye på kort tid.

– Det er mye å sette seg inn i, men kollegaene er veldig hyggelige og hjelpsomme. Jeg gleder meg bare til fortsettelsen, forteller han.

For Ole-Morten er det superviktig at kundene skal føle seg trygge og ivaretatt gjennom en boligprosess – enten man skal kjøpe eller selge. God kjemi står høyt på lista.

– Jeg er en person som det er lett å havne i dialog med. Jeg er veldig sosial og er glad i å snakke med mennesker. I tillegg mener jeg det er viktig å ha godt kjennskap til byen sin når man er eiendomsmegler, og det har jeg, fortsetter han.

Så, er du på jakt etter en ekstremt sulten megler som er klar for å løpe de ekstra meterne for nettopp deg? Ta kontakt med Ole-Morten Trondsæter eller en av våre andre engasjerte meglere!

Vi har også flere nyansatte i Meglergaarden, har du blitt kjent med Lana?