Knalltilbud for de unge – nylansering!

Meglergaarden har gleden av å komme med en splitter ny kampanje, nemlig Partners Ung. – Dette er et knalltilbud som er skreddersydd for de unge på boligmarkedet!


Det sier daglig leder i Meglergaarden, Tommy Skovly, som nå er spent på hva konseptet vil bringe. Partners Ung er et fordelsprogram for unge under 34 år med en fastpris på salg av bolig på 69.000,-.

Dette gir forutsigbarhet, trygghet og all hjelp man har behov for gjennom prosessen.

Spille på lag

– Vi har et ønske om å bidra litt til de unge, for det er vanskelig nok på boligmarkedet. Med denne fastprisen gjør vi det så billig som mulig, samtidig som vi kan tilby den samme, gode servicen og oppfølgingen. Rett og slett et knalltilbud. Vi skal stå på like hardt som vi alltid har gjort, forteller Skovly.

I kampanjen er det heller ingen skjulte kostnader. De ekstra utgiftene som kommer er følgende:

– Boligeierforsikring (om man ønsker det) og gebyr til forretningsfører. Og det er helt nødvendig, for det er mange faktorer som gjør at disse summene varierer fra gang til gang. Men utenom det, inneholder pakken alt man trenger for å selge bolig, forklarer den daglige lederen.

Tilgjengelig i sommer

Selv om det vanligvis pleier å være litt roligere på markedet på sommeren, kommer man ikke til stengt dør i Storgata i Moss.

– Vi har mannskap på jobb hele tiden, selv om det vil være noen færre meglere på jobb. Vi er tilgjengelig for alle som skulle ønske, sier han med et smil og avrunder:

– Det som også er viktig å huske på er at Meglergaarden har en god miks av unge og mer rutinerte meglere. For de unge vil det kanskje føles mer naturlig å forholde seg til en megler i samme alder. Men dette kan man bestemme helt selv. Vi har et hardtarbeidende team som alltid har kundens behov som største fokus.

For mer info om Partners Ung, trykk her.

Skal du kjøpe bolig for første gang, les mer om hva du bør tenke på her.