Fantastisk respons på kjøpervisning på Sjøhagen Brygge

Det ble nylig arrangert kjøpervisning på Sjøhagen Brygge, hvor en rekke personer fikk se sin bolig for første gang. – Det er så herlig å se alle reaksjonene!


Det sa Christian Müller, som er en av Meglergaarden-meglerne som jobber med boligprosjektet. Han hadde gleden av å ta folk imot og vise dem veien til boligene sine, som om en liten stund står helt klare.

– Det er så mange som har vist stor begeistring. Utrolig hyggelig med så fine tilbakemeldinger og at det er så bra respons, fortalte han.

Blant dem som brukte god tid i egen bolig, var Terje Søby, som nå setter kursen fra Oslo og skal bosette seg på Sjøhagen.

– Dette ser veldig lovende ut. Dette blir omtrent slik som jeg hadde sett det for meg, sa han med et smil.

Det var med andre ord mange som fikk møtt sine nye naboer og sammen fikk et inntrykk av hvordan det hele kommer til å se ut. Rekkehusene er snart utsolgt og nå er det bare noen få igjen.

-7 stykk for å være nøyaktig, så her bør man kjenne sin besøkelsestid, smiler den engasjerte megleren i Meglergaarden. – Det er godt uttenkte planløsninger, hvor alle er over tre plan. Det gir muligheten for en smart utnyttelse som ikke minst passer småbarnsfamilier svært godt. Størrelsen på rekkehusene varierer fra 125 og 141 kvadratmeter, alle med vestvendt takterrasse. Og ikke minst, med en beliggenhet i umiddelbar nærhet til sjøen.

Om ikke lenge kommer det også mer info om Sjøhagen Brygge trinn 2. – Det blir utrolig spennende. Det er bare å melde sin interesse allerede , meddeler Christian Müller.

Les mer om Sjøhagen Brygge eller meld din interesse her. Eller kontakt oss i Meglergaarden for mer informasjon.

Går du med flytteplaner? Kontakt oss gjerne for verdivurdering. Les mer om hva som kan påvirke verdien på din bolig her.