– Augerød har blitt et paradis for barnefamilier!

Utbyggingen på Augerød i Våler har blitt et skikkelig eventyrprosjekt. Nå er det faktisk utsolgt for både boliger og tomter. – Det er jo ikke så rart, bare ser rundt her. Hva mangler man egentlig?

Det sier eiendomsmegler i Meglergaarden, Christian Müller, som har jobbet tett med Mesterbygg Moss på dette området i mange år. Nå er eventyret over, ettersom det faktisk ikke er flere tomter som er regulert for bolig.

– Det er litt vemodig. Jeg har gått her ute i ti år. Jeg føler en sterk tilknytning til området, så jeg håper at jeg får muligheten til å selge noen bruktboliger her i fremtiden. Jeg kjenner Augerød veldig godt, forteller Müller med et smil.

Familieparadis

Augerød har vist seg å bli et attraktivt område for mennesker i ulike faser av livet, men spesielt barnefamilier har det blitt mange av. Ønske om enebolig er stort. Men på Augerød har også leilighetsprosjektene vært populære, så spennet er enormt, forklarer Christian Müller.

– Augerød har blitt et paradis for barnefamilier. Det er en trygg og sikker gangvei til barneskolen på Våk, så her kan barna ferdes trygt. Det er også turområder rett utenfor døren og to uforpliktende velforeninger som sørger for å ivareta området med dugnader. I tillegg er det kort vei til Mosseporten og E6, så det ligger faktisk veldig sentralt, forteller megleren entusiastisk.

På toppen av det hele har det også blitt etablert en liten bensinstasjon på Augerød og en dagligvareforretning er på vei. Her går det med andre ord unna med utviklingen.

Stor Våler-interesse

At Våler har vokst fram som et svært attraktivt boligområde er ingen hemmelighet. I løpet av de siste årene er det mange som har fått øynene opp for kommunen.

– Interessen for Våler er stor. Nylig solgte vi ut et område på Folkestad med eneboligtomter. Det gikk unna i langt større fart enn vi trodde i forkant. Folk vil ha god plass i boligen og mange vil kunne gå rundt huset sitt sier Christian avslutningsvis.

Dersom du er på utkikk etter en bolig i Våler eller har et ønske om å selge din nåværende, ta kontakt med Christian Müller for en uforpliktende prat!