Fra salgsstart til innflytning på 14 måneder

Byggeprosessen på Gartneriet har gått på skinner fra dag én. I løpet av august står leilighetene klare – flere måneder tidligere enn antatt.

– Det er slik byggeprosesser skal være, sier Hans Olav Bjerketvedt, styreleder og Partner i Bolig & Eiendomsutvikling AS, som med glede kan fortelle at prosjektet vil stå ferdig i 3. kvartal istedenfor 4. kvartal.

– Her har det vært et godt samarbeid hele veien. Jeg vil takke Herseth Entreprenør, prosjektledelsen, alle håndverkerne og Meglergaarden. Her har alle faggruppene jobbet godt sammen. Jeg gleder meg til kjøperne kan overta leilighetene sine, smiler Bjerketvedt, mens han skuer utover byggeprosessen på Gartneriet.

På tomta står også Tommy Skovly og Vilde S. Johnsen fra Meglergaarden. Det var denne duoen som hadde hovedansvaret for salget av prosjektet. I tillegg til at resten av Meglergaarden-teamet stod på og bidro til at dette ble en suksess. Prosessen gikk over all forventning.

Stor interesse

Fra salgsstarten 28. juni 2020, gikk det bare tre uker før samtlige leiligheter var solgt.

– Det har vært utrolig moro å være med på dette prosjektet, og gøy å se at det nå tar form, smiler Vilde S. Johnsen, før Tommy Skovly tilføyer:

– Det som er utrolig bra er at alt ser ut til å bli akkurat slik det var tegnet og illustrert. Samtidig er det moro at flere av de som skal flytte inn er førstegangskjøpere, forteller den rutinerte megleren.

Prosjekt-kompetanse

Hans Olav Bjerketvedt er naturligvis storfornøyd med hvordan alt har foregått så langt. Dialogen, planleggingen og selve gjennomføringen til Meglergaarden skryter han stort av.

– Meglergaarden har god erfaring med prosjekter og har ikke minst god kunnskap. For de som skal flytte inn på Gartneriet og som kanskje har en annen bolig å selge før innflytning, anbefaler jeg absolutt å ta kontakt med Meglergaarden. Dedikerte og engasjerte meglere, skryter Bjerketvedt.

Så nå er det bare å se fram til innflytning, som etter alle solemerker blir i løpet av cirka tre måneder.

Kunne du tenke deg en leilighet på Gartneriet? I så fall kan du sjekke ut leilighetene vi har for resalg på Gartneriet her.

Klar for å fikse opp uteplassen hjemme? Les mer om tips her.