Nyansatte Lana (24): – Jeg brenner for god service!

– Det har vært en hektisk og herlig uke. Det er alltid spennende å være nyansatt, men jeg trives allerede med de nye kollegaene og ikke minst oppgavene. Her er det samhold, forteller Lana Karina Lundmo.

Den blide 24-åringen trådte inn i en resepsjon / medhjelper-stilling hos oss i Meglergaarden på mandag. Siden den dagen har det vært både travelt og moro for Lana. Som nyansatt er det mye å sette seg inn i.

– Jeg er glad for å ha en stilling hvor jeg kan hjelpe alle på kontoret med ulike oppgaver. Jeg skal ta i mot kunder, bistå med prospekter, hjelpe til med kontrakter, lage plakater og så videre. Helt perfekt for meg, for jeg brenner for god service, smiler Lana.

God lokalkunnskap

I tillegg til å være serviceinnstilt og profesjonell, er lokalkunnskap noe som meglerne i Meglergaarden har rikelig med. Og Lana Karina Lundmo i resepsjonen er intet unntak.

– Jeg har vokst opp på Kambo og bor nå på Jeløy. Der trives jeg skikkelig godt og jeg har ingen planer om å bevege meg bort fra en så fin by som Moss. Her er det så mange gode muligheter for alt og alle, sier hun.

Kreativ person

Lana synes det er moro å tenke litt «utenfor boksen» og gleder seg til å bidra med kreative ideer på kontoret.

For på fritiden er det ingen tvil om at det kunsteriske talentet får vist seg.

– I tillegg til å gjøre mye av det vanlige som å tilbringe tid med venner og familie, har jeg noen artige hobbyer. Jeg maler og skriver poesi på fritiden, og jeg har nettopp skrevet en egen poesibok, smiler hun.

Vi i Meglergaarden gleder oss naturligvis over å ha styrket teamet vårt ytterligere. Med så mye spennende som skjer i Moss og omegn om dagen, er det godt å ha et team med en blanding av unge fremadstormende personer og rutinerte meglere. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å selge eller kjøpe bolig, så skal vi hjelpe deg på veien!

Vi har lagt ut mange nye boliger denne uken, ta en titt her.

Klar for en solrik helg hjemme? Les mer om fornyelse av uteplassen her.