-Vemodig. Siste leilighet i Perlebukta er solgt.

Ti år har gått siden oppstarten av det omfattende boligprosjektet i Perlebukta på Jeløy. Nå er siste leilighet solgt, noe som skaper blandede følelser hos de to meglerne som har vært med på boligeventyret fra dag én. – Gøy, men vemodig! sier meglerduoen.

Perlebukta
Perlebukta er sluttsolgt. -Vemodig, sier Lena og Bjørn Erik, som har meglet seg gjennom 154 boliger på Perlebukta.

For et tiår siden fikk Bjørn-Erik Thorbjørnsen og Lena Johnsen jobben med å selge det første byggetrinnet i Perlebukta. Etter en litt småtreg start, skulle det etter hvert skyte skikkelig fart på Jeløys nye perle.

– Det gikk ikke så fort til å begynne med, for det var jo bare en gresslette her. Men fra byggetrinn 2 og oppover gikk salgene nesten av seg selv, forteller Thorbjørnsen med et smil.

Suksess-oppskrift

Fordelene med å bo i Perlebukta er mange, men det er enkelte ting som Bjørn-Erik Thorbjørnsen har lagt spesielt merke til i akkurat dette prosjektet.

– Ja, det er blandet bebyggelse, hvor man både har rekkehus og leiligheter i ulike former og størrelser. I tillegg er det fin avstand mellom boligene og stranden her nede er jo så å si adoptert av boligeierne, smiler han.

Denne påstanden er det også hold i. Beboerne går jevnlig rundt i området – spesielt på stranda – for å plukke søppel og holde det ryddig. Det har med andre ord blitt skapt et idyllisk boligområde i Moss.

Perlebukta fremstår nå som et yndet boområde.

Litt trist

At et boligprosjekt er sluttsolgt er jo utelukkende en hyggelig nyhet, men for Bjørn-Erik og Lena er det ikke bare jubel og moro. Prosjektet har vært en stor del av hverdagen det siste tiåret.

– Vi har jo lagt ned utallige timer her og blitt veldig godt kjent med området og en del av de gjestfrie folkene her. Det er veldig vemodig at vi ikke skal jobbe her videre, forteller Lena, før hun tar en titt på det femte og siste byggetrinnet som nå står klart.

– Det har vært spesielt å se hvordan folk har oppsøkt området utenom visningene også. Perlebukta har trukket til seg mange lokale, men også veldig mange fra Oslo og området rundt. Og det er kanskje ikke så rart. Her er det ikke noe trafikkstøy, samtidig som det ligger i kort avstand til det aller meste, tilføyer Johnsen.

Strålende samarbeidspartner

For å oppnå suksess er samarbeid ofte et nøkkelord. I denne sammenheng har det virkelig gått på skinner.

– Solid Prosjekt, som er utbygger i Perlebukta, har virkelig lagt til rette for oss. Det har vært fantastiske folk å jobbe med, skryter Thorbjørnsen.

Heldigvis for de to meglerne er det nye, store prosjekter på gang. Bl.a. et annet prosjekt for Solid Prosjekt – Verkstoppen. Solid er virkelig kjent for sine kvalitetsprosjekter, så tiden framover kommer også til å by på spennende opplevelser. Men reisen i Perlebukta kommer de neppe til å glemme..

Les mer om fornøyde Perlebukta-beboere her.

Skal du selge bolig på Perlebukta? Kontakt oss.