Ringte Meglergaarden etter 59 år i samme rekkehus

Ekteparet Georg (85) og Bjørg Fuglevik (81) ønsket en effektiv og hyggelig salgsprosess da de skulle selge rekkehuset sitt på Tronvik, slik at de kunne bruke mest mulig tid på sin nye leilighet. – Det ble ikke akkurat mye mas i denne prosessen, ler Bjørg.

. Ekteparet Georg (85) og Bjørg Fuglevik (81) ønsket en effektiv og hyggelig salgsprosess, etter 3 mnd fra første kontakt med Meglergaarden, sitter de i sitt nye hjem.
Foto: Meglergaarden & Partners.

Vel, nå handlet ikke akkurat dette bare om å selge et tilfeldig rekkehus. Det lokale ekteparet hadde tross alt bodd på samme sted i hele 59 år. Da var det selvsagt litt spesielt å sette kursen videre til et nytt bosted.

– Ja, det var litt vemodig. Leiligheten vi har nå er jo mye mindre, men dette var noe vi måtte gjøre. Her er det ingen trapp, noe som hjelper veldig for oss. Hele familien bidro også i flytteprosessen, så alt gikk fint, forteller Bjørg med et smil.

Valg av megler

Da rekkehuset skulle selges, var det Georg som fikk oppgaven med å finne en eiendomsmegler. Den handlekraftige 85-åringen fant fram en tilfeldig brosjyre og begynte å ringe. Og det tok ikke lang tid før noen svarte, og det var da Mats Måleng i Meglergaarden.

– Valget var jo helt tilfeldig, men vi er veldig glad for at det ble ham. Mats var effektiv og offensiv, og gjorde dette til en rask prosess – akkurat slik vi ville ha det, forteller Georg.

– I tillegg var han veldig saklig. Jeg kan absolutt anbefale Mats Måleng, tilføyer kona Bjørg.

Nyter dagene på Jeløy

Det fornøyde ekteparet nyter nå dagene i sin nye leilighet ved Glassverket på Jeløy – bare tre måneder etter at megler ble kontaktet for første gang.

– Ja, nå gleder vi oss bare til våren her på fantastiske Jeløy. Det var aldri i tankene å flytte fra denne øya, avrunder ekteparet Fuglevik.

Se våre boliger her.

Kjøpe for å leie ut? Les våre tips her.