– Du kan føle deg trygg på visninger

Du skal føle deg trygg på visning hos oss i Meglergaarden. Til tross for en vanskelig situasjon i samfunnet, hvor mye er lukket ned, er det fortsatt slik at det holdes visninger. Men alt foregår i svært trygge omgivelser, og ikke minst etter retningslinjene som er gitt.

Velkommen til trygg visning

Daglig leder i Meglergaarden, Tommy Skovly, opplever at det er mange som nå er usikre på om det i det hele tatt holdes visninger i mossedistriktet og om det er tillatt å krysse kommunegrenser for å titte på bolig.

– Reise til visning er å anse som en nødvendig reise, og således fortsatt tillatt. Dette gjelder også om man må krysse kommunegrensene for å komme på visning. Det er faktisk en av de få unntakene som tillates. Vi oppfordrer likevel alle til å ta særlige hensyn både i forhold til egen- og andres helse når man krysser kommunegrensene. Med den oppfordringen – ønsker vi velkommen til visning, forteller Skovly.

Meglerne er også underlagt strenge regler for hvordan visningene skal gjennomføres.

– Ja, både kundene og meglerne skal benytte munnbind, og vi er alltid utstyrt med antibac. Det er også slik at man bestiller tid med megler slik at man ikke går i flokk, men en og en kohort, forteller han.

Ta gjerne kontakt med våre dyktige meglere om du har spørsmål, om visnig. Vi gir deg råd.

Skal du selge bolig i nærmeste fremtid? Med disse enkle grepene kan du gjøre boligen din mer attraktiv på markedet – uten å blakke deg helt.