Aud og Erling falt pladask for Kjærneshagen

Ekteparet Aud (76) og Erling Feldborg (79) var aldri i tvil – leilighet i Kjærneshagen var det de skulle ha. – Her blir det flotte boliger med alt på én flate, og butikker i nærområdet. Bare å kjøpe!

Det sier Aud med et bredt smil. Hun og ektemannen Erling har bodd på Halmstad i Rygge i tre år og trives mildt sagt godt i området. I tillegg er det kort vei til Moss sentrum og Råde, noe som gjør Halmstad til drømmeplassen.

– Det er en god miks av barnefamilier og eldre mennesker her, og det synes jeg er fint. I tillegg er det flotte turområder og det er kun en kort kjøretur til både Moss og Råde. Helt supert for oss, forteller Aud.

Borettslag var avgjørende

Grunnen til at det spreke ekteparet nå flytter på seg, er først og fremst på grunn av borettslagsløsningen i Kjærneshagen.

– Jeg oppfatter borettslag som veldig trygt og sikkert å bo i, forteller Erling, som synes det er deilig å tenke på at fellesutgiftene dekker det meste:

– Fellesutgiftene innebærer jo eiendomsskatt, renovasjon, renter, avdrag og utvendig vedlikehold. Det er så enkelt, for vi har blitt litt for gamle til å styre med en enebolig nå, fortsetter 79-åringen, som ser fram til å bruke tiden sin på andre ting. (Les mer om fordelene ved borettslag her.)

Forlengelse av stuen

Å nyte solfylte sommerdager på terrassen er noe som ekteparet er glad i. Det ser de også fram til å fortsette med i solfylte Kjærneshagen, selv om de nå får med noe ekstra på kjøpet.

– Ja, her blir det innglasset balkong og det er et skikkelig pluss. Det blir som en forlengelse av stuen vår, for man kan jo bare sette på en ovn på balkongen når det blir kjølig ute, forteller Erling, før kona fortsetter:

– Akkurat det kommer til å bli veldig bra. Og det at Halmstad Blomster er så nærme, er helt supert. Jeg kommer nok til å kjøpe mange flere blomster enn tidligere, flirer 76-åringen.

Og når spaden blir satt i jorda, er det ingen tvil om at det kommer til å være minst én fast tilskuer på byggeplassen:

– Du kan tro jeg kommer til å følge med, ja! Da kommer jeg til å gå forbi med jevne mellomrom for å se at det blir gjort noe, avrunder hun og ler.

Kunne du tenke deg å bo i Kjærneshagen?

De 42 leilighetene får arealeffektiv planløsning, balansert ventilasjon og varmegjenvinning, fiberoptiske kabler, kabel-TV og internett. Kjøkkeninnredning fra Sigdal med integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin fra Siemens. Bad med gulvvarme, moderne, hvit baderomsinnredning, tidsriktige 20×20 fliser på gulv og 30×60 fliser på vegger. Muligheter for tilvalg.


Prosjektet er midt i blinken for deg som ønsker å etablere deg i landlige omgivelser, tett ved skog, sjø og fjord, og samtidig ha nærhet til byliv og kultur. Det er kort vei til tog og buss som tar deg til både Moss og Oslo.

Innflytting er estimert til sommeren 2022.

For mer info:
Josefine Anker-Jensen – 48 26 34 59 / anker-jensen@meglergaarden.no Mats Måleng – 97 71 95 59 / maleng@meglergaarden.no
Bjørn Erik Thorbjørnsen – 416 36 886 / thorbjornsen@meglergaarden.no

Les mer om Kjærneshagen her.

Les mer om hvordan du kan gjøre boligen salgsklar her.