Nyinnflyttet i Perlebukta: – Helt super beliggenhet!

Etter å ha bodd i enebolig i hele sitt liv, følte Terje Gorm Hansen (62) at tiden var inne for å finne seg en lettstelt leilighet sammen med sin kone
Nina Sørli (51). Valget falt på idylliske Perlebukta – et valg de på ingen måte angrer på.

Det nærmer seg jul og ekteparet er i full gang med innflytningen – et prosjekt som virkelig har gått smertefritt så langt. De liker begge å ha kontroll på alt som foregår og det er lett å se for enhver som kommer innom. Og selve leiligheten står til parets forventninger.

– Dette er første gang jeg bor i en leilighet og følelsen er veldig bra. Å flytte fra eneboligen vår var helt riktig nå. Vi er så fornøyde, sier Terje Gorm Hansen.

– For oss var dette et fornuftig tidspunkt å flytte inn i en leilighet. Nå har vi tid til å leve oss inn i dette og oppnå alderdommen her, fortsetter 62-åringen.

Falt for prosjektet

Uten å overdrive, kan man si at Perlebukta byr på ren idyll. Det er i alle fall ikke mye man mangler i nærområdet.

– Utsikten vår er eventyrlig og vi gleder oss til å sitte på verandaen til våren. Da slipper vi å tenke på hage og det som hører med til en enebolig, forteller Nina Sørli med et lettet uttrykk.

– I tillegg er det kort til sentrum, fine tur- og bademuligheter og en super beliggenhet. Det er jo tross alt Jeløy vi snakker om, tilføyer Gorm Hansen, som på ingen måte legger skjul på sin kjærlighet for “Øya”.

– Jeg vil også skryte av entreprenør NIPAS og prosjektutvikler Solid. De har vært serviceinnstilte og løst utfordringene som har dukket opp i innflytningsprosessen. Her har vi faktisk slått sammen to leiligheter, og fikk forme boligen akkurat slik vi ønsket. NIPAS stilte også med kranbil da vi måtte heise spisebordet vårt inn gjennom verandadøren, skryter han med et stort smil.

Fortsatt plass til familien

Selv om den romslige eneboligen ble byttet ut med en leilighet i Perlebukta, er det fortsatt god plass til familien, noe som var svært viktig med tanke på valget av boligen. Nå er det bare å glede seg til familiesammenkomstene.

– Jeg gleder meg veldig til å få de alle på besøk her, smiler Nina.

– Her skal familien samles til jul – vel å merke innenfor korona-reglene, avrunder Hansen, før han setter i gang med monteringen av spisebordet.

Snart utsolgt

I Perlebukta er det kun noen få leiligheter igjen. Alle er på 86 m² eller større, og ligger plassert i de ulike etasjene. Dersom du ønsker en visning, er det bare å ta kontakt med oss i Meglergaarden.

Lena Johnsen – 977 30 630 / lena@meglergaarden.no
Bjørn Erik Thorbjørnsen – 416 36 886 / thorbjornsen@meglergaarden.no

Les mer om Perlebukta.

Les mer om boligprisene i november her.

Les mer om hvordan du kan gjøre boligen salgsklar her.