Meglergaarden i ny drakt

Mandag 16. november er en merkedag for alle oss i Meglergaarden. Det er nå besluttet at selskapet går i kompaniskap med Partners eiendomsmegling. Det har vært viktig for eierne av selskapet at man beholder sitt selvstyre og det vil være de samme folkene som skal fortsette å jobbe der. – Vi er de samme engasjerte menneskene som skal gi den samme gode service som vi er kjente for, sier daglig leder Tommy Skovly. Det er altså ikke snakk om salg av virksomheten.

Partners er en nytenkende, uavhengig eiendomsmeglerkjede, som består av til sammen 26 kontorer, fordelt over det ganske land. De er en av de raskest voksende kjedene i landet. Med felles slagkraft i møte med både lovendringer og den teknologiske revolusjonen – står vi nå sterkere enn noen gang til å møte fremtiden.

– Når Meglergaarden blir en del av Partners, får vi Moss og omegns beste eiendomsmeglere med på laget, sier administrerende direktør i Partners, Marianne Sodeland.

Tar grep om regionen
Sodeland er glad for at Meglergaarden ønsket å bli med på laget. – Dette er for oss en kjempesignering. Meglergaarden har vært en solid aktør i Moss og omegn i mange år. Med dette så fester Partners grepet om boligmarkedet i regionen,  med kontorer i Askim, Sarpsborg og Fredrikstad, i tillegg til Moss, meddeler Sodeland.

Moderne uttrykk
– Vårt nye navn blir Meglergaarden & Partners. Vi får nye farger, ny hjemmeside, prospekter, ny dekor og vil dermed fremstå i ny drakt. Dette til tross – selskapets verdigrunnlag vil være det samme som før.

Meglergaardens ledelse har forankret forandringen hos samtlige ansatte og fått full tilslutning fra alle sammen. – Dette var viktig for oss før beslutningen ble tatt, fremholder Skovly.

Våre kunder – gamle som nye – vil oppleve at vi fortsatt skal levere en høy servicegrad, men nå med enda bedre salgsverktøy i bagasjen, forteller Skovly.

F.v: Bjørn Erik Thorbjørnsen og Tommy Skovly

Meglergaarden ble etablert i 2005 og har i dag 14 dyktige medarbeidere. Årlig omsetter dette kontoret for om lag 435 eiendommer, til en samlet verdi av ca. 1,6 mrd kroner.

Offisiell åpning av det nye Meglergaarden & Partners var 16.november.

Vi ønsker både nye og gamle kunder hjertelig velkommen for en uformell boligprat.

Skiltene er oppe! F.v. Tommy Skovly og Andreas Thoring

For ytterligere informasjon og kommentarer, vennligst kontakt:

Daglig leder Tommy Skovly – tlf.99 400 600, evt. epost: skovly@meglergaarden.no